This page will not be translated into English, you can click on the links to the manufacturers’ website

Optik:
Vi tillhandahåller nedanstående varumärken, som vi främst användar vid de custombyggen vi leverera. Så passa på att fråga efter optik när du beställer ett bygge. Vi rådger dig innan köp och dessutom hjälper vi vid montering av ditt sikte och förklara dig hur du ska få mest ut av ditt nya sikte. Men först gå igenom och se vad du behöver för din jakt eller skytte och hur mycket du har tänkt dig att investera. Skicka ett mail (kontakta) med det du kan tänka dig och vi återkommer till dig med en offert. Vi säljer så klart också sikten och hjälper dig utan att du beställer ett custombygge.


Doctor:

Doctor varDoctor till andra världskriget en del av Zeiss. Doctor har alltid producerad optik av mycket hög klass. Analytik Jena (Docter) fortsatte efter andra världskriget en stolt tradition inom utveckling och tillverkning av optoelektroniska produkter vid produktionsanläggningen “Carl Zeiss” först i Jena och senare i Eisfeld. En framgångsrik produktion av optiska produkter som nu har pågått i 150 år, detta borgar för en stor erfarenhet av optik, mekanik och elektronik. För mera info klicka på logon

 


Kahles:

KahlesKahles tillhör den absolute toppen av tillverkare av optik i världen. Kahles Helia är dessutom världens äldsta tillverkare av kikarsikten med start i Österrike 1898. Man står bakom innovationer som världens första O-ringstätade kikarsikten och var den första kikarsiktestillverkaren som använde sig av flerskikts ytbehandling på samtliga linser (Fully multi coating) vilket för första gången gav en ljustransmission över 90 %. Detta var år 1972. Än idag tillverkar man alla sina modeller i Österrike och Helia kikarsikten är erkända världen över för sin utmärkta optik, sin låga vikt och enorma synfält kombinerat med en mycket robust konstruktion. Kahles patenterade AMV-ytbehandling maximerar ljustransmissionen i ljusspektrat runt 520 nanometer vilket ger en oöverträffad skymningsprestanda och en bild helt fri från reflexer även i de svåraste situationerna. För mera info klicka på logon.


Nightforce Kikarsikten:
NightforceJämför Nightforce kikarsikten med vilket annat kikarsikte du vill, du kommer omedelbart att känna skillnaden! Nightforce kikarsikten genomgår mycket rigorösa tester innan de lämnar fabriken. Varje del av kikarsiktet gås igenom och utvärderas efter varje testmoment för att hitta eventuella brister och kunna förbättra slutprodukten. När du monterar ditt Nightforce kikarsikte vet du att du har det mest avancerade, briljanta och robusta optiska siktinstrumentet på marknaden. Nightforce lämnar livstids garanti på NF och NXS-serierna. Garantin omfattar även elektroniken.
För mera info klicka på logon, eller ladda ned Katalog här

 


Vortex:
VortexVortex optik ger dig mycket för pengarna, Vortex tillhör den nedre prisklassen för kvalitets optik. Vortex har dessutom troligen den bästa garanti på sina produkter som finns på marknaden:
Obegränsat livstidsgaranti
Följer produkten
Ingen garantibevis att fylla ut.
Inget kvitto behövs för att garantin ska gälla.
För mera info klicka på logon, eller ladda ned katalog:
2016 Jakt katalog eller 2016 Taktisk katalog