Denne side vil blive oversat til dansk

Avtryckare:


Jewell Triggers, Inc.
Jewell avtryckare är förknippat med högsta kvalitet och funktionalitet. Jewell är den mest använda avtryckaren vid custombyggen och vid tävlingsskytte, när det gäller byggen på lådor som grunder sig på Remington 700, 40X principen. Jewell avtryckare har en patenterad mekanism som säkerställer en utomordentlig tillförlitlighet, funktion och prestanda vid bänkskytte, varmint jakt och andra former för precisions skjutning. Alla rörliga delar är tillverkad i rostfritt stål och härdad till Rc 58 för livslång hållbarhet och användning. Justerskruvarna är nylon belagda för att säkerställa att inställningen av trycket bibehålls utan användning av t.ex. locktite. Huset är tillverkat av 1,2 mm. rostfritt plåt.  Avtryckarens konstruktion gör att man inte behöver att ta isär bössan för att justera tryckkraften, hållvikten och avtryckerrörelse.
Jewell-HVRTS

Jewell HVRTS:
Säkring i höger utförande. Trycket är justerbart från 43 gram till 1,36 kg. Avtryckaren levereras med A fjäder monterat vilket ger ett justerbart tryck mellan 227 gram till 1,36 kg.
B fjäder: Justerbart mellan 57 gram till 454 gram.
C fjäder: Justerbart mellan 43 gram till 85 gram.
Pris SEK 3175
Jewell HVRLTS:
Samma som HVRTS men i vänster utförande
Pris SEK 3315

Avtryckaren går att få med Bottom Safety, för användning i t.ex. Tube Guns

 

Jewell-BR

Jewell BR:
Trycket är justerbart från 43 gram till 85 gram. OBS! Denna avtryckare saknar säkring, och är enbart till för bänkskytte och precisionsskytte.
Pris  SEK 2850